Bułki

Bułka włoska 90g.
Bułka włoska 90g.

Włoska bułka pszenna, posypana mąką. Specjalny sposób produkcji powoduje, że jej skórka pęka podczas wypieku i jest niezwykle chrupiąca. Idealnie nadaje się jako dodatek do dań oraz przekąsek. Skład: mąka pszenna, mąka żytnia, sól, drożdże, woda, kwas naturalny. Przydatność: 1 dzień.

Paluch z makiem 90 g.
Paluch z makiem 90 g.

Paluch pszenny posypany makiem. Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, mak. Przydatność: 1 dzień.

Paluch z sezamem 90 g.
Paluch z sezamem 90 g.

Paluch pszenny posypany sezamem. Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, sezam. Przydatność: 1 dzień.

Paluch pełnoziarnisty 95g.
Paluch pełnoziarnisty 95g.

Skład: mąka pszenna, mąka żytnia, mąka sojowa, otręby pszenne, ziarna soi, siemię lniane, słód pszenny, kwas piekarski, sól. Przydatność: 1 dzień.

Paluch z kminkiem i solą 90 g.
Paluch z kminkiem i solą 90 g.

Paluch pszenny posypany kminkiem i solą. Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, kminek. Przydatność: 1 dzień.

Bułka kornelka 90 g.
Bułka kornelka 90 g.

Pszenna bułka wieloziarnista. Skład: mąka pszenne, drożdże, siemię lniane, sezam, słonecznik, płatki jęczmienne, gluten pszenny, cukier, mączka słodowa jęczmienna i żytnia, emulgator, koper, mączka sojowa, środki do przetwarzania mąki. Przydatność: 1 dzień.

Czwórka maślana z makiem.
Czwórka maślana z makiem.

Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, margaryna, mleko w proszku, mak. Przydatność: 1 dzień.

Czwórka maślana z sezamem.
Czwórka maślana z sezamem.

Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, margaryna, mleko w proszku, sezam. Przydatność: 1 dzień.

Kajzerka z makiem.
Kajzerka z makiem.

Przydatność: 1 dzień.

Rogal maślany 90g.
Rogal maślany 90g.

Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, margaryna, mleko w proszku. Przydatność: 1 dzień.

Bułka maślana mała
Bułka maślana mała

Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, margaryna, mleko w proszku, mak. Przydatność: 1 dzień.