Piekarnia
Chleb z mąki żytniej na naszym zakwasie.
Słodka pszenna chałka z makiem.
Ciemne pieczywo z ziarnami.
Pszenny chleb, idealny do tostów.
Chleb pszenno – żytni na naturalnym zakwasie.
Chleb z mąki orkiszowej, posypany ziarnami słonecznika.
Chleb pszenno – żytni z dodatkiem czarnego i białego sezamu.
Włoska bułka pszenna, posypana mąką. Specjalny sposób produkcji powoduje, że jej skórka pęka podczas wypieku i jest niezwykle chrupiąca. Idealnie nadaje się jako dodatek do dań oraz przekąsek. Skład: mąka pszenna, mąka żytnia, sól, drożdże, woda, kwas naturalny. Przydatność: 1 dzień.
Paluch pszenny posypany makiem. Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, mak. Przydatność: 1 dzień.
Paluch pszenny posypany sezamem. Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, sezam. Przydatność: 1 dzień.
Skład: mąka pszenna, mąka żytnia, mąka sojowa, otręby pszenne, ziarna soi, siemię lniane, słód pszenny, kwas piekarski, sól. Przydatność: 1 dzień.
Paluch pszenny posypany kminkiem i solą. Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, kminek. Przydatność: 1 dzień.
Pszenna bułka wieloziarnista. Skład: mąka pszenne, drożdże, siemię lniane, sezam, słonecznik, płatki jęczmienne, gluten pszenny, cukier, mączka słodowa jęczmienna i żytnia, emulgator, koper, mączka sojowa, środki do przetwarzania mąki. Przydatność: 1 dzień.
Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, margaryna, mleko w proszku, mak. Przydatność: 1 dzień.
Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, margaryna, mleko w proszku, sezam. Przydatność: 1 dzień.
Przydatność: 1 dzień.
Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, margaryna, mleko w proszku. Przydatność: 1 dzień.
Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, margaryna, mleko w proszku, mak. Przydatność: 1 dzień.
Chleb pszenno – żytni, wzbogacony ziemniaczanym puree.
Pszenny chleb razowy.
Weka z mąki pszennej , klasyk.