Ciasta
Piernik przełożony masą budyniową.
Połączenie słodkiej śmietanki z orzeźwiającym musem z czarnej porzeczki. Wszystko to na puszystym biszkopcie.
Śmietankowy lekki włoski deser z musem malinowym.
Intensywna i wyraźna czekolada złagodzona smakiem pomarańczy.
Subtelny orzechowy smak przełamuje chrupiący i wyraźny krokant.
Smak delikatnej kawy i śmietanki dopełnia chrupiący krokant.
Tradycyjna szarlotka na kruchym spodzie. Jak domowa ;]
Puszysty, wilgotny sernik. Rozpływa się w ustach. W słodkiej , kajmakowej oprawie. Mmm …
Galaretka z malinami na kruchym spodzie. Wszystko pokryte śmietanką i chrupiącą bezą.
Jagody z bitą śmietaną na delikatnym biszkopcie. Wszystko przykryte chrupiącą bezą. Czego można chcieć więcej.
Jabłecznik na cieście orkiszowym. Miękki i wilgotny.
Biszkopt czekoladowy z zapiekanym białym serem.
Bita śmietana z bananami i frużeliną wiśniową, położona na czekoladowym biszkopcie.
Puszysty i wilgotny biszkopt. Ciekawej wiosennej, zielonej barwy nadaje mu szpinak, który jest prawie niewyczuwalny w smaku. Ciasto nie za słodkie i lekko kwaskowate dzięki pestkom granatu.
Soczyste ciasto marchewkowe pod kołderką ze śmietanki i chrupiących migdałów.
Subtelne połączenie masła i malin na delikatnym biszkopcie.
Chrupiące ciasteczka na delikatnej masie i chrupiącym krokancie.
Ciasto cytrynowe to połączenie dwóch kontrastowych warstw delikatnej masy, położonej na puszystym i wilgotnym biszkopcie. Słodko – kwaśny smak podkreślają herbatniki polane lukrem.
Dolna warstwa to czekoladowy biszkopt przełożony orzechowym, chrupiącym krokantem. Kolejną warstwę tworzy delikatna jogurtowa masa na bazie bitej śmietany, całość wykończona jest żelem karmelowym.
Jasny biszkopt pokryty delikatną, śmietankową pianką. Całość zwieńczona galaretką z kawałkami malin.
Puszysty sernik na kruchym spodzie. Całość pokryta delikatną pianką.
Delikatna masa kokosowa z wiórkami kokosowymi, położona na chrupiącym krokancie z białą czekoladą i cienkim biszkopcie. Całość wykończona wiórkami z migdałów.
Biszkopt nasączony kawą espresso oraz likierem Amaretto, przełożony masą z włoskiego serka mascarpone i żółtek na bazie bitej śmietany. Całość grubo posypana gorzkim kakao.
Krem na bazie bitej śmietany, położony na frużelinie wiśniowej oraz biszkopcie czekoladowy. Całość posypana wiórkami czekoladowymi.